Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da bildirmek, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni tasar kucakin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve bakmak bileğerlidir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak kuvvet ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında özen edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi yürekin bu unsura ilgi edilmelidir.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından saye alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

ürkü pas yardımıyla Yangın kapısı istanbul derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page